Onze artikelen

Tilbanden & tilaccessoires

Tilbanden en accessoires

Wij bieden u een uitgebreid assortiment tilbanden en tilaccessoires.
Deze onderscheiden zich in de grote diversiteit in materialen,modellen en maten zodat uw tillift en plafondtillift in alle omstandigheden met de juiste tilband bruikbaar is.

Met de juiste tilbanden en tilaccessoires kan het personeel alle soorten til- of verplaatssituaties gemakkelijk, veilig en probleemloos aan. De tilbanden omvatten een reeks oplossingen voor het tillen van cliënten in staande, achteroverzittend of horizontale posities. Elk model heeft unieke eigenschappen die speciaal aan de verschillende behoeften zijn aangepast.

De keuze van het materiaal vormt een belangrijke schakel wanneer het de aanschaf van een tilband betreft. Onze tilbanden worden van verschillende materialen gemaakt, welke elk voor zich speciale eigenschappen bezitten. Het meest voor-komende materiaal is de groene polyester stof, slijtvastheid en duurzaam. De lage frictie zorgt ervoor dat de tilband gemakkelijk kan worden aangebracht en verwijderd.Voor bad- en douche wordt een tilband van Plastic Coated materiaal aanbevolen. Wanneer de tilband moet blijven zitten onder de cliënt raden wij het grijze polyester net materiaal aan. Dat is luchtig en vormt een goede keus als verblijfsband.

Ook heeft de verspreiding van meervoudig resistente bacteriën (MRSA) binnen de gezondheidszorg, geleid tot het ontwikkelen van een reeks disposable tilbanden.

Hulp bij het kiezen van de juiste tilband?
Wilt u weten welke tilband bij welke tillift hoort, bekijk hier onze brochure Tilbanden & Accessoires

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa
Lopital © 2019 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl