Douche- & Toiletstoelen

Douchestoelen en Toiletstoelen

Lopital biedt een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen in de zorg. Douchestoelen en toiletstoelen bieden ondersteuning bij de zelfredzaamheid van uw cliënten die (tijdelijk) slecht ter been zijn en ontzorgen uw personeel.

Comfortabel douchen met een Lopital douchestoel

Een douchestoel biedt meer zekerheid en veiligheid bij het nemen van een douche. Met behulp van een dergelijke stoel kunnen uw cliënten zich geheel of gedeeltelijk zelfstandig verzorgen. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van het leven en een stuk ontzorging voor uw personeel. Cliënten kunnen namelijk gemakkelijk en fijner verzorgt worden, ongeacht de omstandigheden van de cliënt.

Lopital biedt diverse vaste en verrijdbare douchestoelen en douchekrukjes. Zo kunt u de stoel aanpassen aan de situatie van uw cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de gebruikers en het personeel zekerheid en comfort ervaren bij het gebruik van onze producten. Daarom blijven wij onze producten constant verbeteren en staat innovatie hoog in het vaandel.

Een toiletstoel geschikt voor elke situatie

De toiletstoelen van Lopital zijn allemaal geschikt voor zowel het toiletteren als douchen van cliënten. Deze stoel kunt u veilig over een toilet of toiletemmer rijden, zodat het comfortabel is voor zowel uw personeel als client. Diverse modellen zijn beschikbaar, van het basismodel tot verrijdbare modellen met extra comfortabele armsteunen en beenondersteuning. Ook voor cliënten met obesitas hebben wij een passend product ontwikkelt.

Daarbij zetten wij hoog in op hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn onze producten gemakkelijk grondig te reinigen zonder dat u hier gereedschap voor hoeft te gebruiken.

Ook voor de toiletemmers en ondersteken kunt u bij ons terecht.

Verstelbare douche- en toiletstoelen ontzien in zwaar werk

Het verzorgen van cliënten met traditionele douche- en toiletstoelen is zwaar werk. Het verplegend personeel staat vaak noodgedwongen in een onnatuurlijke houding en ondervindt klachten door statische rugbelasting. Aangezien de douche- en toiletstoelen van Lopital in hoogte verstelbaar zijn kan dit proces voor elke betrokkene comfortabeler gemaakt worden. Op deze manier leveren wij onze bijdrage aan het ARBO-beleid binnen de gezondheidszorg.

Ondervind het gemak, vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor uitgebreid advies en een offerte. Wij kunnen u door jarenlange ervaring goed adviseren over de verschillende hulpmiddelen binnen het assortiment.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl