Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract van Lopital zorgt ervoor dat door periodieke inspectie en deskundig onderhoud uw producten in goede staat blijven en optimaal functioneren. Op deze manier doen wij er samen met u alles aan om de mobiliteit en veiligheid van uw cliënten en verzorgenden te waarborgen. Tevens zorgt het voor verbetering van de werkomstandigheden van medewerkers. Goed onderhoud verlengt bovendien de levensduur van uw producten. Een investering dus, die u snel weer terugverdient.

Het onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit, verzorgen onze gekwalificeerde en ervaren monteurs grondige controles. Voor elk product binnen het contract stellen we een specifiek onderhoudsprotocol op. Onderdelen worden vervangen volgens voorschrift van de fabrikant. Hierdoor wordt een groot deel van de storingen voorkomen en is een veilige werking gegarandeerd.

pand-lopital-04

De voordelen van een onderhoudscontract

Een onderhoudscontract neemt u veel zorg uit handen:

  1. veiligheid en comfort voor uw cliënten en medewerkers
  2. continuïteit door minder uitval van hulpmiddelen
  3. kostenbesparing omdat producten langer meegaan
  4. onderhoud en periodieke inspectie volgens de actuele EU- en Nederlandse Norm

Inspectie en controle

Met een onderhoudscontract van Lopital bent u verzekerd van periodieke inspectie en deskundig onderhoud conform de actuele Nederlandse norm. Volgens de NEN 3140 moet laagspanningsapparatuur (arbeidsmiddelen met een stekker) in elk geval jaarlijks, en bij intensief gebruik soms zelfs vaker, geïnspecteerd worden. Deze inspectie is vanzelfsprekend opgenomen in ons onderhoudscontract. Volgens de NEN 7506 moeten ook tilliften minstens 1x per jaar gecontroleerd worden door een gekwalificeerd monteur. Onze monteurs werken met een keuringsprotocol en volgens de strengste richtlijnen. Ook de producten waarvoor deze normering niet geldt worden waar mogelijk volgens het producentenprotocol geïnspecteerd.

Een onderhoudscontract van Lopital bestaat uit:

  • Periodieke inspectie (één of twee keer per jaar)
  • Deskundig onderhoud volgens NEN norm 3140 & 7506
  • Géén voorrijkosten en géén arbeidsloon bij inspectie en onderhoud
  • Loadtest 200 kg bij alle tilliften en plafondtilliften
Onderhoudscontract afsluiten

Meer weten over Lopital?

Wilt u meer weten of direct een persoonlijk gesprek?

Stuur een e-mail Tel.: 013-5239300