Onze artikelen

Over Lopital


Pand lopital breed

Over Lopital

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt, produceert en implementeert Lopital hygiëne- en transferoplossingen. Vanuit onze passie voor het vak vinden we al vier decennia steeds de ideale oplossingen die de capaciteiten en mogelijkheden van onze gebruikers ondersteunen. Zo streven we naar de optimale zorgomgeving. Natuurlijk blijven we onverminderd actief in innovatie van onze producten en dienstverlening. Daardoor bent u in staat steeds de optimale zorg te bieden.

Elke zorgbehoefte vraagt om specifieke ondersteuning en elke ruimte om specifieke hulpmiddelen. Als totaalleverancier kunnen wij hierin optimaal faciliteren. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis, is Lopital dé partner in zorgverlening en kunnen we u naast kwalitatief goede producten voorzien van het juiste advies. Hierdoor kunt u zich volledig richten op wat écht belangrijk is:

Ervaar met Lopital als partner de ‘zeven geruststellende gedachten’.

  1. Dé hygiëne en transferspecialist van Nederland en België. Lopital optimaliseert het welzijn en de mogelijkheden van de zorgvrager en de zorgverlener.
  2. Alleen de allerbeste producten. Kwaliteit en veiligheid staan bij Lopital altijd voorop.
  3. Persoonlijk advies en instructie voor àlle gebruikers. Wij besteden altijd aandacht aan uw wensen, eisen en mogelijkheden. Zo maken we het leven van cliënten comfortabeler en dat van zorgverleners gezonder.
  4. U bent voordelig uit. Door op basis van ons gedegen advies te kiezen voor de juiste oplossing en kwalitatief hoogwaardige producten bespaart u op kosten, ook op lange termijn.
  5. Continue innovatie en ontwikkeling. Wij zijn voortdurend bezig met het (door)ontwikkelen van onze producten. Zowel op basis van technische innovatie als op basis van nieuwe praktijkinzichten van onze gebruikers.
  6. Heeft u ons nodig? Wij zijn er voor u! Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen.
  7. Onze dienstverlening is grenzeloos. Wij zijn een internationale onderneming met wereldwijd tevreden gebruikers van onze hulpmiddelen die in elke situatie een oplossing bieden. 

Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak en onze producten? In deze catalogus vindt u meer informatie. Wilt u meer weten of direct een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met onze customerservice 013-5239300 of via info@lopital.nl.

 

Veilig Tillen / mobiele tilliften

Geruststellende gedachte #2. Alleen de allerbeste producten. Kwaliteit en veiligheid staan bij Lopital altijd voorop. Het gebruik van de juiste hulpmiddelen en materialen bepaalt mede de kwaliteit van zorg. Want het veilige en comfortabele gevoel dat het gebruik van passende hulpmiddelen biedt, heeft grote invloed op het gevoel van veiligheid en welbevinden van de cliënt. Natuurlijk moeten de handelingen voor de zorgverlener veilig, verantwoord en comfortabel zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld lage rug- en schouderklachten voorkomen worden. Daarnaast wordt de keuze voor het juiste transfermiddel ook bepaald met het oog op de mogelijkheden van de cliënt.

Plafondtilliften

Geruststellende gedachte #4. U bent voordelig uit. Door op basis van ons gedegen advies te kiezen voor de juiste oplossing en kwalitatief hoogwaardige producten bespaart u op kosten, ook op lange termijn. Naast goed advies en kwaliteitsproducten is het juiste onderhoud van groot belang voor de levensduur van uw hulpmiddelen. Ook hierin staan wij graag voor u klaar. En door ons uitgebreide assortiment tilbanden- en jukken zijn onze tilliften breed inzetbaar.

Wellness / baden

Geruststellende gedachte #1. Dé hygiëne en transferspecialist van Nederland en België. Lopital optimaliseert het welzijn en de mogelijkheden van de zorgvrager en de zorgverlener. Naast hygiëne biedt baden uw cliënt ontspanning en reactivering. Onze baden variëren in uitvoering en voorzieningen. Wat overeenkomt is dat bij de ontwikkeling van al onze baden is uitgegaan van een minimale belasting van de zorgverlener. Zo creëert u altijd veilig en comfortabel een ‘wellness-moment’ voor uw cliënten.

Comfortabel douchen / douche, - toiletstoel

Geruststellende gedachte #5. Continue innovatie en ontwikkeling. Wij zijn voortdurend bezig met het (door)ontwikkelen van onze producten. Zowel op basis van technische innovatie als op basis van nieuwe praktijkinzichten van onze gebruikers. Zo kunt u altijd de optimale zorg bieden. Daarom passen we op basis van signalen vanaf de werkvloer steeds onze producten en dienstverlening aan. Zowel door geheel nieuwe en innovatieve producten als door kleine aanpassingen, proberen we nog beter tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van onze gebruikers.

Liggend douchen

Geruststellende gedachte #3. Persoonlijk advies en instructie voor àlle gebruikers. Wij besteden altijd aandacht aan uw wensen, eisen en mogelijkheden. Zo maken we het leven van patiënten comfortabeler en dat van zorgverleners gezonder. Hiervoor is kennis van het gebruik en de mogelijkheden van onze hulpmiddelen essentieel. Juist daarom vinden we een gedegen instructie en opleiding zo belangrijk. Want hierdoor bent u in staat het optimale uit onze hulpmiddelen te halen. En dat verbetert de kwaliteit van uw zorg!

De kracht van Lopital / Obesitas producten

Geruststellende gedachte #7. Onze dienstverlening is grenzeloos. Wij zijn een internationale onderneming met wereldwijd tevreden gebruikers van onze hulpmiddelen die in elke situatie een oplossing bieden. Zo bieden we ook cliënten met obesitas en hun hulpverleners een uitgebreid assortiment hulpmiddelen. Juist voor deze doelgroep kunnen goeddoordachte producten en de juiste opleiding en instructie het verschil maken.

Service & onderhoud

Geruststellende gedachte #6. Heeft u ons nodig? Wij zijn er voor u! Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen.Een defect of storing komt altijd ongelegen. U hebt niet de beschikking over uw hulpmiddel waardoor de kwaliteit van zorg en de bewegingsvrijheid van uw cliënten beperkt worden. Daarom zijn we er ook dan voor u. Altijd zo snel mogelijk. En wanneer u een onderhoudscontract afsluit, verzorgen onze monteurs grondige controles. Hierdoor wordt een groot deel van de storingen voorkomen en een veilige werking gegarandeerd. Zo blijven uw producten in goede staat, en functioneren ze optimaal. Goed onderhoud verlengt bovendien de levensduur van uw producten. Een investering dus, die u snel weer terugverdient.

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa
Lopital © 2019 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl