Tilbanden & tilaccessoires

Tilbanden en accessoires

Lopital biedt een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen in de zorg. Tilbanden en til accessoires bieden ondersteuning bij de zelfredzaamheid van uw cliënten die (tijdelijk) slecht ter been zijn en ontzorgen uw personeel.

De juiste tilband

Onze tilbanden onderscheiden zich in de grote diversiteit aan materialen, modellen en maten. Op deze manier kunt u de tillift aan alle omstandigheden aanpassen. Het product blijft bruikbaar met de juiste tilband. Met de juiste tilbanden en til accessoires (zoals tiljukken, glijlakens en beschermbanden) kan uw personeel alle soorten til- en/of verplaats situaties gemakkelijk en veilig aan. Daarbij is het ook nog comfortabeler voor uw cliënten. De tilbanden omvatten een reeks oplossingen voor het tillen van cliënten in staande, zittende of horizontale posities. Elk model in onze collectie heeft zijn eigen unieke eigenschappen die aangepast zijn aan verschillende behoeften.

Materiaal van tilband

Niet alleen heeft het model gevolgen voor het gebruik, maar ook de keuze van het materiaal. Het materiaal is namelijk een belangrijke eigenschap die in overweging genomen dient te worden. De tilbanden van Lopital worden van verschillende materialen gemaakt met elk zijn eigen speciale eigenschappen. Het materiaal dat het meest voorkomend is de groene polyester stof. Deze tilband heeft een lage frictie waardoor het gemakkelijk aangebracht en verwijderd kan worden. Voor bad- en douche situaties bevelen wij een tilband van Plastic Coated materiaal aan. Wanneer de tilband stevig op zijn plek moet blijven zitten, raden wij aan om te werken met het grijze polyester net materialen. Dit biedt een luchtige basis en is een goede keuze als verblijfsband. De verspreiding van meervoudig resistente bacterien (MRSA) binnen de gezondheidszorg heeft geleid tot de ontwikkeling van een reeks disposable banden. Deze zijn veilig in gebruik, comfortabel voor uw client en de verzorgende en heeft meerdere gebruiksmogelijkheden. Deze band kan elke situatie aan.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig met betrekking tot de tilbanden en til accessoires? Onze medewerkers helpen u graag aan de juiste combinaties van hulpmiddelen in de zorg. Neem contact met ons op voor het beste advies in elke situatie. Wilt u weten welke tilband bij welke tillift hoort, bekijk hier onze brochure Tilbanden & Accessoires.

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl