Storingsmelding


Foto Landingspagina

Bedankt voor uw serviceaanvraag. Vervelend dat er een probleem is en dat u niet optimaal gebruik kunt maken van het hulpmiddel.

In de volgende 3 stappen werken wij snel en effectief aan het verhelpen van deze storing.

Stap 1:
Uw aanvraag wordt gecontroleerd door een van onze servicemedewerkers. Direct daarna wordt er een service order aangemaakt en doorgestuurd naar de servicemonteur. Hiervan ontvangt u via e-mail een bevestiging.

Stap 2:
De servicemonteur neemt telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak voor het servicebezoek.

Stap 3:
De monteur lost de storing in 98% van de gevallen binnen 1 servicebezoek op. Zorgt u ervoor dat elektrische hulpmiddelen zijn opgeladen (in stopcontact zitten).


Na de reparatie:

Ontvangt u direct een e-mail met daarin de digitale werkbon. Ook wordt er een registratie gemaakt in ons digitale serviceportaal, als u een onderhoudscontract bij ons heeft kunt u direct:

  • De status van uw hulpmiddelen inzien.
  • De totale kosten per hulpmiddel bekijken
  • Per hulpmiddel een nieuwe service aanvraag indienen.

Ontvangt u van ons een factuur. Het starttarief van een storing is per hulpmiddel € 178,- excl. btw. Voor grote storingen worden eventueel meer-uren in rekening gebracht á € 80,- per uur.

  • Als er door de monteur op dezelfde dag 2 of meer storingen worden opgelost, ontvangt u op deze facturen 30% korting op het starttarief. 

Particulieren

Aan particulieren wordt altijd een vooruitbetaling gevraagd. U ontvangt van ons een e-mail met daarin de betaalinstructies. Na ontvangst van de vooruitbetaling neemt de monteur contact met u op voor het maken van een afspraak voor het servicebezoek (Stap 2).

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl