Flexo Douche-Toiletstoel

Flexo 2020 7
  • Flexo Douche-Toiletstoel
  • Flexo Douche-Toiletstoel
  • Flexo Douche-Toiletstoel
  • Flexo Douche-Toiletstoel
  • Flexo Douche-Toiletstoel
  • Flexo Douche-Toiletstoel
Artikel nummer: 51005199

Flexo Douche-toiletstoel met afneembare beensteunen.


Het verzorgen van cliënten op traditionele douche-toiletstoelen is zwaar werk. Het verplegend personeel staat noodgedwongen in een onnatuurlijke houding en heeft te kampen met statische rugbelasting. Met de in hoogte verstelbare douche-toiletstoel Flexo, biedt Lopital verlichting.

De Flexo geeft comfort en zekerheid aan zowel verzorgende als cliënt. Dankzij haar flexibele hoogte, wordt de rugbelasting van de verzorgende beperkt tot een minimum waardoor de Flexo een belangrijke bijdrage levert aan het ARBO-beleid binnen de gezondheidszorg.

Indien de Flexo is ingesteld in de hoogste stand hebben verzorgende en cliënt oogcontact. De cliënt heeft altijd de garantie van optimale veiligheid,omdat de stoel zich automatisch in de wigstand plaatst. Het speciale ontwerp van de Flexo zorgt ervoor dat deze direct, mits in de juiste stand ingesteld, over het toilet gereden kan worden.

*** Nu ook leverbaar met comfort beensteunen ***

Toevoegen aan offerte

Downloads

Brochure Flexo NL

Overige producten

Comfort Beensteun1 69608026 Comfort beensteun set Toevoegen
Platilon zit en rug voor douche/toiletstoel Flexo/Elexo/Reflex 1 69505624 Platilon rug voor Flexo/Elexo/Reflex Toevoegen
Platilon zit en rug voor douche/toiletstoel Flexo/Elexo/Reflex 4 69505625 Platilon zit voor Flexo/Elexo/Reflex Toevoegen
Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl