Douchebrancards - hydraulisch & elektrisch

Douchebrancards

Lopital biedt een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen in de zorg. Douchebrancards bieden ondersteuning bij de zelfredzaamheid van uw cliënten die (tijdelijk) slecht ter been zijn en ontzorgen uw personeel.

Liggend douchen

Voor sommige cliënten met een beperking is het prettiger en/of beter om in een liggende positie gewassen en verzorgd te worden. Daarvoor zijn de douchestoelen niet voldoende geschikt. In dat geval maakt u gebruik van een douchebrancard. Wanneer uw cliënt slecht ter been en niet mobiel is, maakt onze douchebrancard het mogelijk om alsnog comfortabel verzorgd te worden. Als u kiest voor de juiste douchebrancard heeft het verzorgende personeel meer bewegingsvrijheid en minder belasting door onnatuurlijke houdingen tijdens het verzorgen. Tevens geeft het de cliënt de mogelijkheid om een actievere rol te spelen in persoonlijke verzorging. Meer onafhankelijkheid, betere levenskwaliteit.

Hydraulische en elektrische douchebrancards

In ons aanbod hebben we hydraulische en elektrische douchebrancards. Ook is het mogelijk om te kiezen voor verplaatsbare brancards of met muurbevestiging. Zo kunt u kiezen voor de brancard die het beste bij de ruimte, cliënt en het verzorgende personeel past. Een van de voordelen van een verplaatsbare (in hoogte verstelbare) douchebrancard is het feit dat het aantal transfers verminderd kan worden. Deze brancard is verrijdbaar, waardoor het direct naast het bed kan worden gezet. Daarbij is het ook nog instelbaar op de gewenste hoogte. Op deze manier is het eenvoudig om een horizontale transfer te verwezenlijken. Dit verhoogt het comfort voor zowel cliënt als de verzorgende.

Ondervind het gemak, vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor uitgebreid advies en een offerte. Wij kunnen u door jarenlange ervaring goed adviseren over de verschillende hulpmiddelen binnen het assortiment.

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl